• Aumentums specialer

    Aumentums specialer

Du har sikkert høstet de lavthængende frugter flere gange og ser nu efter, hvordan du høster de friske, men mere komplekse frugter, i toppen. Med Aumentum som din økonomiske sparringspartner, skaber vi sammen en solid platform, der gør det muligt for dig at nå derop. Vi ser dig som medskaber af vores rådgivningsydelser, og derfor stiller vi også krav til dig som kunde. Kunder, som har vilje til at forandre, muliggør, at Aumentums viden og ydelser sættes rigtigt i spil. Det skaber den platform, du skal bruge for at nå til tops.

 

Vi forstår bedre end de fleste, hvordan ejerleder tænker, fordi vi selv har prøvet at være der. Derfor ved vi også, hvor kompleks virkeligheden er, og hvor svært det ind i mellem kan være at drive landbrug. Aumentum har nogle klare holdninger til, hvad det vil sige at være virksomhedsleder, og dem får du også at høre. Vi arbejder for, at din virksomhed udvikler en stærk intern økonomistyring, en handlekraftig strategisk ledelse, og en sund kapitalbalance, der sikre virksomhedens værdiskabelse.

 

Se hvad vi kan gøre for dig, når du ønsker at;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aumentums univers.

Vi har faglig og teoretisk stor indsigt i økonomistyring, strategisk ledelse, bestyrelsesarbejde, investering og finansiering. Fordi vi har lang erfaring med projektarbejde og forretningsudvikling, er vi et godt match for den virksomhed, der i en kortere periode har brug for en interim leder til at opbygge intern økonomistyring, reorganisere virksomheden, eller gennemføre andre forandringsprojekter. Ligeledes er vi en særdeles stærk sparringsparter for den ejerleder, der vil løfte disse udfordringer selv.

 

Aumentums specialer

Aumentum dyrker et stærkt netværk mellem virksomheder i landbrug, fødevare, og agroindustri.

Vi mener, at der ligger spændende forretningsmuligheder i at koble den viden og de kompetencer, der i de forskellige brancher, fordi det kan føre til nye ideer og innovation.
Vi bruger også netværket, når vi sammensætter bestyrelser, der skal indeholde andre kompetencer end dem ejerlederen normalt omgås.


Risikovillig kapital til landbruget

De fleste små og mellemstore virksomheder har brug for kapitaltilførsel for at kunne vækste. Det gælder særligt i landbruget, hvor der er brug for kapital til at udnytte de nye teknologiske muligheder, som løbende opstår.
Aumentums vision er at tiltrække mere risikovillig kapital til små og mellemstore virksomheder i fødevareindustrien. Det gælder specielt landbrugsvirksomheder. Vi tror på, at landbruget med lidt hjælp, kan udvikle nogle gode business cases, som business angels finder interessante at investere i. Derfor gør vi i disse år en særlig indsats for at tiltrække mere risikovillig kapital til landbruget og fødevareklyngen i det hele taget.
Her kan du læse mere om vores projekt; Risikovillig kapital til landbruget.